Hiko Awareness - Mindfullness - Yoga - Meridiaan therapie - Vitaliteit cursus & dieet

Reviews

Wat vertellen klanten over ons?

Ontdek de inspirerende verhalen van cliënten die de transformatieve reis bij Hiro Awareness hebben ervaren. Op onze speciale pagina delen zij hun persoonlijke ervaringen en successen. We zijn enorm trots op de behaalde resultaten en hopen dat deze verhalen jou inspireren om ook de weg naar welzijn en bewustwording te bewandelen bij Hiro Awareness. Jouw positieve ervaring staat voor ons centraal, en we kijken ernaar uit om samen met jou een betekenisvolle reis naar innerlijke groei en balans te starten. Lees de getuigenissen en laat je motiveren door de mogelijkheden die Hiro Awareness te bieden heeft!

Shirley LinShirley Lin
16:26 08 Apr 24
Hiko is een gepassioneerde yogaleraar die yoga, het leven en de wijsheid op een begrijpelijke manier deelt. Mensen die in Nederland wonen mogen haar yogales niet missen.
C JJC JJ
04:10 22 Mar 24
Ik hou zo veel van juf Hiko, mijn eerste yogaleraar. In eerste instantie kwam ik bij Hiko vanwege de hoge werkdruk. Dankzij de yogales van Hiko kon ik me concentreren op ademhalingstechnieken. Ik kon 's nachts na de les heel goed en diep slapen. Ik heb de gewoonte van yoga nu al meer dan 10 jaar volgehouden. Ik voel de open en vreugdevolle uitstraling van de leraar, en mijn lichaamsvorm en gezondheid zijn behouden. Bedankt Hiko!! Namaste🙏🙏🙏
Wat een cadeau aan mezelf. Een meridiaansessie van Hiko. De voorbereiding om me veilig te voelen, mijn lichaam en gevoeligheid open te stellen. Haar kennis, haar energie. Krachtig en intuïtief. Ik ervaar de grote verscheidenheid aan energie en sensaties door mijn hele lichaam, word levendiger en voel de stroom in al mijn cellen.De dagen erna voel ik nog steeds een resonerende energie, veel helderheid, vrede, afgestemd en gefocust in het leven stappen. Ontzettend bedankt. Michaël
Soraya AlimoenadiSoraya Alimoenadi
22:30 05 Mar 24
Hiko is een uitstekende lerares, we hebben met mijn cliënten samengewerkt en ze heeft hen geholpen met haar yogasessies en ademwerk. Na afloop voelde iedereen zich opgelucht en positief. Bedankt!
Kylian MinkenKylian Minken
15:05 29 Feb 24
Ik hou van Hiko!Door zelf veel yoga te beoefenen herken ik een goede leraar, en Hiko is daar één van.Zeer deskundig en neemt altijd de tijd om te kijken wat er met mij en mijn lichaam aan de hand is.Elke keer als ik ga, weet ik al dat mijn lichaam daarna zoveel beter voelt!!Bedankt Hiko, dat je een van de mensen bent bij wie ik terecht kan, om de spanning los te laten 🙂
Chiao Li ChangChiao Li Chang
20:50 26 Feb 24
Wekelijkse online yogalessen op afstand met Hiko tijdens de Covid-epidemie verlichtten het ongemak van lichaamspijn tijdens de zwangerschap.Ik had voorheen geen basis in yoga. Onder begeleiding van ervaren leraar Hiko begon ik met zachte en langzame rek- en ademhalingsaanpassingen om mijn lichaam echt te ontspannen. Het meest bijzondere is dat Hiko zeer alert is op het begrijpen van de situatie van elke cursist en dat iedereen na de cursus ook nog eens meedoet aan een gesprek over zijn of haar gevoelens. Voordat ik yoga leerde, was ik erg bang of er moeilijke bewegingen in de klas zouden zijn, maar onder begeleiding van leraar Hiko kan ik door een reeks yoga-oefeningen mezelf beter begrijpen en toleranter zijn ten opzichte van mijn lichaam.
Vivienne ChuLiaoVivienne ChuLiao
12:07 18 Feb 24
Ik hou van Hiko's manier om yoga te onderwijzen! Inclusief de ademhalingsoefeningen, de rotatieoefeningen, de zelfbewustzijnsoefeningen, ze zijn allemaal erg nuttig!
Jasmine HsuJasmine Hsu
16:41 15 Feb 24
Absoluut een aanrader. Zeer professionele en op maat gemaakte yogatraining voor jouw lichaam, gezondheid en mentale gesteldheid.
Chris MattheisChris Mattheis
15:27 14 Feb 24
Ik krijg meridiaanbehandelingen van Hiko. Erg ontspannend. Ik voel me zo veilig bij haar. Mijn lichaam krijgt een nieuwe levendigheid door de behandelingen, en als ik wegga, voel ik me kalm, op de een of andere manier groter en zoooo opgeladen.
Dzjangar MoshuldayevDzjangar Moshuldayev
07:28 13 Feb 24
Het is erg fijn yogalessen bij Hiko te volgen!De sessies zijn goed en slim opgebouwd met veel aandacht voor het individu.De lessen verlopen in een lichte prettige flow met een uitgebalanceerde combinatie van meditatie, ademhalingsoefeningen, stretches en fysieke kracht.Associaties met de natuur maken lessen extra kleurrijk en geven een gevoel van eenheid met de aardse krachten. Dit geeft ook inzicht in hoe de oosterse filosofie voortkomt/gebaseerd is op de natuur.Doordeweeks yoga van Hiko heb ik minder lichamelijke klachten, spieren en gewrichten worden soepeler en mijn lijf voelt lichter en sterker.Mijn geest komt meer in balans waardoor ik meer rust en positiviteit ervaar.De lessen hebben een ontspannende werking, maar zijn ook echt heel leuk. Hiko is een goede docente met veel kennis, enthousiasme, energie, humor en een stralende persoonlijkheid.Ik raad haar lessen zeker aan!
Christina GioviChristina Giovi
08:37 07 Feb 24
Hiko is een geweldige yogaleraar! Er zit ritme en flow in de bewegingen, en ik voel me altijd herboren na haar les! Ze daagt ons voldoende uit en helpt ons onze houding in verschillende houdingen te verbeteren. Haar energie is geweldig! Ik zou haar zeker aanbevelen!
LING LEELING LEE
09:18 01 Feb 24
Deze online yogacursus heeft een diepe indruk op mij achtergelaten. Het gaat verder dan alleen een yogales, het lijkt meer op een holistische reis voor geest, lichaam en ziel. De toevoeging van advies voegt een extra laag van persoonlijke ondersteuning toe, die richting en begrip biedt tijdens mijn yogareis.De cursus biedt niet alleen yogaoefeningen, maar ook ademhalingsoefeningen, die in het dagelijks leven vaak over het hoofd worden gezien. Het gemak van oefenen in de veiligheid en het comfort van mijn eigen woonkamer elimineert de noodzaak om naar een studio te haasten. Verrassend genoeg doet de afstand van het online format niets af aan het gemeenschapsgevoel; in plaats daarvan creëert het een intiemere verbinding tussen Hiko en mijzelf vergeleken met welke studio ik ook heb bezocht.De nadruk op vriendschap en gemeenschap binnen het online platform heeft een ondersteunende omgeving gecreëerd. Ik waardeer hoe de Hiko-begeleiding de virtuele ruimte warm en gastvrij maakt. Over het geheel genomen is deze online yogacursus voor mij een efficiënte en intieme manier gebleken om contact te maken met mezelf en holistisch welzijn te ervaren.
Michel La PoutreMichel La Poutre
16:43 31 Jan 24
20 KG afgevallen onder Hiko's begeleiding. Uitstekende individuele sessies en een mooie manier van werken die mij echt veel hebben geholpen en die mij heel veel goed hebben gedaan. Hiko begeleid in uitstekend engels in een mooie huiselijke sfeer
js_loader